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BENESTAR PER AL DIA A DIA. A la teua disposició una atenció psicológica personalitzada i sessions de ioga per a la vida.

A més oferim els serveis d'art-teràpia - reiki - reflexologia podal - tallers de cuïna sana - relaxació - diafreoterapia - mètode Tomatis - pedagogía/logopedia - reorganització neurofuncional (Padovan).

L'objectiu és presentar un servei integral de recursos accessibles a qualsevol persona i trobar un BENESTAR INTEGRATIU a través d'una combinació ment / cos.

Per això, des del Centre Q Ment Cos, treballem en la sanació i prevenció del malestar, abordant-lo mitjançant intervencions eficaces dirigides al BENESTAR i a la POTENCIACIÓ DE CAPACITATS. Així volem acompanyar a la persona per prendre consciència sobre la pròpia vida.

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LAS RECETAS DEL CENTRE Q MENT COS

Taboulé estil oriental (valencià)

Ingredients per a 4 persones aprox.: 
200g de cous-cous (preferible la marca Gallo). 
1 tomaca (2 si són molt menudes). 
½ pebrera roja
½ pebrera verda
½ cogombre
1 ceba xicoteta
50g de panses (1 grapaet)
1 manollet de jolivert
1 manollet de hierbabuena
3-4 cullerades soperes d’oli d’oliva
1 culleradeta de suc de llima
Sal, pebre y vinagre a gust.

Preparació: 
1. Posar les panses a remull, amb una miqueta d’aigua (es pot ficar a l’aigua una miqueta de mistela). 
2. Llavar la tomaca, tallar-la a quarts i llevar-li les pepites. Després tallar la “carn” de la tomaca a quadradets. (Recomane guardar el suc de tallar la tomaca per a després). 
3. Llavar les pebreres i cogombre i tallar a quadradets. 
4. Tallar la ceba a quadradets.
5. Llavar el jolivert i la hierbabuena i fer-ho ben picadet. 
6. Fer el cous-cous com indica al paquet (200g de cous-cous + 200g d’aigua amb sal i una miqueta de mantega una vegada fet per separar els granets). 
7. En un bol gran, posar el cous-cous ja fet i tebi (no calent). Añadir el suc de llima, el vinagre i l’oli. Mesclar amb una forqueta i anar provant a gust. 
8. Incorporar el jolivert i la hierbabuena, seguir mesclant. 
9. Afegir les verdures picadetes, les panses (i si has reservat el suc de tallar la tomaca, añadir-lo ara). 
10. Remeneja una mica més i rectifica de sal, pebre, vinagre i oli, a gust. 
11. Tapa el bol amb paper film, i deixa-ho a la nevera unes 5-6 hores abans de consumir.

Observacions: a l’aigua de bollir el cous-cous, pots afegir una mica d’especies per a preparar cous-cous (comino, canyella, pebre roig). També es pot sustituir la meitat d’eixe aigua per suc de taronja. O en lloc de ficar aigua, fer-lo amb caldo de verdures. 

Vicente Ivars Català
Assessor culinari en Centre Q Ment Cos

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Taboulé estilo oriental (castellano)

Ingredientes para 4 personas aprox.:
200g de cous-cous (preferible la marca Gallo).
1 tomate (2 si son muy pequeños).
½ pimiento rojo
½ pimiento verde
½ pepino
1 cebolla pequeña
50g de pasas (1 puñadito)
1 manojito de perejil
1 manojito de hierbabuena
3-4 cucharadas soperas de aceite de oliva
1 cucharadita de jugo de lima
Sal, pimienta y vinagre a gusto.

Preparación:
1. Poner las pasas en remojo, con un poco de agua (se puede meter en el agua un poco de mistela).
2. Lavar el tomate, cortarlo en cuartos y quitarle las pepitas. Tras cortar la "carne" del tomate en cuadraditos. (Recomiendo guardar el jugo de cortar el tomate para después).
3. Lavar los pimientos, pepino y cortarlos en cuadraditos.
4. Cortar la cebolla en cuadraditos.
5. Lavar el perejil y la hierbabuena y hacerlo bien picadito.
6. Hacer el cous-cous como indica el paquete (200g de cous-cous + 200g de agua con sal y un poquito de mantequilla una vez hecho para separar los granos).
7. En un bol grande, poner el cous-cous ya hecho y tibio (no caliente). Añadir el zumo de limón, el vinagre y el aceite. Mezclar con un tenedor e ir probando a gusto.
8. Incorporar el perejil y la hierbabuena, seguir mezclando.
9. Añadir las verduras picaditas, las pasas (y si has reservado el jugo de cortar el tomate, añadir ahora).
10. Remover un poco más y rectifica de sal, pimienta, vinagre y aceite, a gusto.
11. Tapa el bol con papel film, y dejar en la nevera unas 5-6 horas antes de consumir.

Observaciones: en el agua de hervir el cous-cous, puedes añadir un poco de especias para preparar cous-cous (comino, canela, pimentón). También se puede sustituir la mitad de ese agua por zumo de naranja. O en lugar de meter agua, hacerlo con caldo de verduras.

Vicente Ivars Català
Asesor culinario en Centre Q Ment Cos



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